EcoSoftWare HÍREK


2013. november 13. - VII. EcoSoftWare szakmai nap!

Ismét megdőlt a rendezvénysorozat látogatottsági rekordja, köszönjük, hogy ilyen sokan ellátogattak hozzánk!

A rendezvényről itt egy kicsivel több olvasható, de mindenkit arra buzdítunk, hogy gyűjtsön személyes tapasztalatokat a következő, VIII. szakmai napunk alkalmával!


Az EcoSoftWare Kft az MKHSZ kiemelt támogatójává vált.

Az EcoSoftWare Kft immár a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség kiemelt támogatója is!

A támogatással a Szövetség munkáját, célkitűzéseit, szakmai tevékenységét kívánjuk elősegíteni. Bízunk benne, hogy (csakúgy, mint a másik Szövetséggel kötött megállapodásunk) ez is nagyban hozzájárul kölcsönös, hosszútávú és sikeres együttműködésünkhöz.

A megállapodásnak köszönhetően az EcoSoftWare már mindkét hazai Kábelszövetség kiemelt támogatója, de a gyakorlatban az eddigieknek megfelelően elkötelezetten szolgáljuk a Szövetségeket, és Tagjaikat!


2012. október 16. - VI. EcoSoftWare szakmai nap

Köszönjük, hogy elfogadtátok a meghívást!

Reméljük most is hasznosnak találtátok a rendezvényt, és sok lehetőséget kamatoztatni tudtok a munkavégzésetek során. Találkozzunk a VII. EcoSoftWare szakmai napon is, melyről természetesen hírt fogunk adni.


Az EcoSoftWare Kft az MKSZ kiemelt támogatója.

Az ECCA jelentéskezelő rendszer elindítása óta a rendszer használatához support tevékenységet nyújtottunk mind a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség, mind tagjai részére. A frissen megkötött megállapodásunknak köszönhetően az EcoSoftWare Kft a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség kiemelt támogatójává vált.

Rendszertámogatási szolgáltatásunk keretén belül így a jelentéskezelő rendszerrel kapcsolatos fejlesztési kéréseik rövidebb időn belül valósulhatnak meg, a tagoktól érkező igények hamarabb ölthetnek testet. A felület használatához nyújtott segítségünk változatlanul vehető igénybe.

Reméljük együttműködésünk hosszú távú, és mindenki számára hasznos lesz!

Budapest, 2011. június 27.


V. EcoSoftWare szakmai nap

Az eddigi rendezvényeink sikerén felbuzdulva folytattuk a sorozatot és 2011. május 18.-án megtartottuk jubileumi V. szakmai napunkat.

Az érdeklődésre jellemező volt, hogy eddigi legnagyobb számban fogadtátok el meghívásunkat és az ország különböző pontjáról több mint 80-an vettetek részt rajta.

Tudjuk, hogy rendezvénysorozatunk olyan értéket képvisel, amelyen érdemes visszatérő vendégnek lenni!

Köszönjük, hogy megtiszteltetek jelenlétetekkel!


MKSZ tavaszi közgyűlés

Zalakaros 2011. április 18.-19.

Mi is jelen voltunk az eseményen, kiállítóként és előadóként is szerepeltünk, hiszen mindig öröm számunkra, hogy személyesen találkozhatunk Veletek. Itt elmesélhetjük, milyen fejlesztések történtek rendszerünkben, és meghallgathatjuk, milyen aktuális problémákkal szembesültök munkátok során, miben tudunk szoftveresen segíteni

Előadásunkban megemlítettük a műsoros cégeknek készített Partnernyilvántartó Rendszerünk fejlesztéseit, illetve a rendszer növekvő sikerét a műsorosok között. Beszámoltunk egy új webes modul elkészüléséről (EcoDebt), mely a behajtó cégekkel történő kommunikáció hatékonyságát növeli. Az e-számla az előadás egyik fő témaköre volt, hiszen bevezetése ügyfeleiteknek, és Nektek is egyértelmű hasznot hoz. Elmondtuk, hogy e-számlához hasonlóan dolgozunk az e-fizetési meghagyás előállításán, és mostanra pedig már elektronikusan előállíthatóvá tettük az egyenlegközlő leveleket is. A rendszerben akár az egyeztető levél, akár a lekapcsolás politika használatánál egyszerűen megoldható, hogy a levelek PDF formátumban készüljenek el, és az ügyfeleknél beállított e-mail címre kiküldésre kerüljenek. Ezekkel szintén jelentős költségmegtakarítás érhető el. A mobilnet szolgáltatás rendszerünkből történő kezelése nem új keletű hír, de sokan még nem gondolkodtak bevezetésén. Az előadásban őket erre buzdítottuk, a VoIP szolgáltatás nehézkes elindulásával, de hosszútávon mégis sikerként elkönyvelhető sajátosságával vontunk párhuzamot. A lehetséges társszolgáltatók közül a Telenor-ral, és a B-Tel-lel van kialakított rendszerünk, azaz partnereink közül velük van már élesben is működő projektünk. Újdonság, hogy ügyfélnyilvántartónkból a Conax-os dekódervezérlés a HFC Technics-es konstrukcióban is hamarosan elérhető lesz, jelenleg már a megvalósítási stádiumban tartunk. Természetesen, amint elérhető lesz számotokra is, arról hírt fogunk adni.

Rendszertámogatási szolgáltatásunk, és szakmai nap rendezvénysorozatunk előnyei közül több olyan megemlítésre került, ami talán kevésbé közismert, pedig a mai világban luxusnak számít kihagyni ezeket a lehetőségeket.
A hamarosan megrendezésre kerülő – ötödik – szakmai napunk pontos dátumáról rövidesen hírt adunk.

A kiállításra egy új bemutató filmmel is készültünk, ami kifejezetten a leggyakrabban használt szerződés képernyőt, és kapcsolódó felületeit érintő fejlesztéseinket mutatja be. A CD standunkon átvehető volt.

A kiállítást a mi részünkről egyértelmű sikerként könyvelhetjük el, sokakkal tudtunk személyesen is beszélgetni, előadásunknak jelentős hallgatótábora, és pozitív fogadtatása volt. Új bemutató filmünket örömmel fogadtátok, és nagyon sok kedves szót hallhattunk Tőletek – rólunk. Köszönjük!

  MKSZ tavaszi közgyűlés

Zalakaros 2011. április 18.-19.


E - számla

A világ rohamosan fejlődik. Tegnapelőtt még sokan legyintettek a VoIP-ra, mára már természetes, hogy a szolgáltatások közé felkerül a mobilinternet is. Az e-számla hallatán is majd mindenki azt mondta, hogy az ő ügyfélkörét nem érinti, aztán ugyanez az ügyfélkör e-számlát kap a víz-, gáz-, áramszolgáltatójától, és szinte elvárja, hogy a kábeltévé, internet szolgáltatójától is e-számlát kapjon. Miért ne fordíthatnánk meg a sorrendet?

Mi természetesen elkészültünk rendszerünkben az elektronikus számla előállításának lehetőségével, hiszen ez nem csak az ügyfélkör igényét elégíti ki, hanem több előnyével a műsortovábbító cégeknek is kedvez. Bevezetésével csökkenthető a számla előállításának költsége, nem kell papírra, festékre, vagy nyomdai előállításra költeniük, nem kell a postai díjjal számolniuk, és nem kell a kézbesítési idővel sem kalkulálni. Mivel az ügyfelek hamarabb kapják meg a számlát, várhatóan előbb is érkeznek meg a befizetések. A mi oldalunkkal tehát kész vagyunk, rendszertámogatási szolgáltatással rendelkező Partnereink minden külön költség nélkül hozzáférhetnek ehhez a fejlesztésünkhöz is.

Ahhoz, hogy egy elektronikusan előállított számla valódi e-számla lehessen, még elektronikus időbélyeggel, és hitelesített aláírással kell ellátni. A Magyarországon erre szakosodott cégek közül sikerült azzal megállapodnunk, aki a legkedvezőbb konstrukcióban kínálja szolgáltatását. Ha az elhatározás megtörtént, és megállapodtak a Kft.-vel, mi elvégezzük a szükséges beállításokat, és már élhetnek is a lehetőséggel. Az ügyfeleket érdemes erről előre tájékoztatni, és akár egy egyszeri díjkedvezménnyel az áttérésre buzdítani (!), - ez a döntés hosszútávon Önöknek kamatozik. Az e-számlának ügyfélmegtartó szerepe is van, hiszen annak az ügyfélnek, akinek így kedveskedünk, eggyel több oka van, hogy nálunk maradjon.


IV. EcoSoftWare szakmai nap

2010. november 17-én negyedik alkalommal tartottuk meg szakmai napunkat. Az eddigi legnagyobb számban fogadtátok el a meghívást, így közel 80-an vettünk részt az egész napos programon. Köszönjük, hogy megtiszteltetek jelenlétetekkel!
A nap programjában – közkívánatra – ismételten szó esett a kintlévőség kezelés szoftveres támogatásáról, valamint most is fontos állomás volt az előzetesen eljuttatott kérdések megválaszolása, különböző programhasználati praktikák bemutatása.


Szakmai rendezvényeken jártunk

Az INCA internetvezérlő sok kábeltv társaság számára ismerősen cseng. Az INCA Informácitechnológiai Kft. Szegeden rendezte meg II. Szakmai napját, ahol Mike Olivér tartott Ügyfélnyilvántaró rendszerünkről előadást, kiemelve a legújabb fejlesztéseket, mint például WEBSHOP, E-SZÁMLA, MOBIL INTERNET, PÉNZTÁR

A XV. Országos Tulajdonvédelmi Konferencia idén Hajduszoboszlón került megrendezésre, ahol Tóth Zoltán tartott előadást a Távfelügyeleti társaságok részére készített ügyfélnyilvántartó programunkról. Sok érdeklődőt vonzott a teljes és light változat is, melyhez kiegészítő modulok vásárolhatók.
  INCA, Távfelügyelet szakmainap

2010 október 13-15 - Hajduszoboszló, Szeged


VIII. Kábelkonferencia és Kiállítás

2010 szeptember 27.-29. - Tihany

Az idei év különösen eredményes életünkben, sok sikeres fejlesztésen, rendszer bevezetésen vagyunk túl, és jelenleg is több, egymással párhuzamos projekten dolgozunk. Ennek megfelelően sok újdonságról számolhattunk be az őszi kiállításon is, pl. a rendszerünkben elérhető elektronikus számlakészítésről, legújabb webes modulunkról a WebShop-ról, a Mobilinternet szolgáltatás kezeléséről, vagy a pénztár modulunkon történt számos fejlesztésről, hogy csak néhányat emeljünk ki.
  VIII. Kábelkonferencia és Kiállítás

Idei mottónk, „Velünk csak nyerhet!” is ezért született, hiszen bármibe is fognának, bennünk partnerre találnak. Aki lemaradt az előadásunkról, vagy nem tudott jelen lenni a közgyűlésen, közelgő negyedik szakmai napunkon megismerkedhet a részletekkel, és újabb programhasználati ismeretekkel gyarapodhat!
Örülünk, hogy találkoztunk, és reméljük hamarosan ismét sort keríthetünk rá!


III. EcoSoftWare szakmai nap

Alig több mint egy év telt el, és már a harmadik szakmai nap-unkról számolhatok be, amelyet 2010. június 10.-én tartottunk.

Azt gondolom, - akár a pénztár modulunk bemutatására, akár a tartozáskezelés szoftverünk által biztosított megoldásaira tekintek - most is sikerült olyan fő témakörökkel foglalkoznunk, ami általános érdeklődésre tarthatott számot, és a feltett kérdéseitekre is kimerítő válaszokkal szolgálhattunk.

A negyedik szakmai napunk egyik fő témája az elektronikus számlázás rendszerünkből történő megvalósítása lesz, amelyre szerettel várunk Benneteket.


II. EcoSoftWare szakmai nap

Immár a második szakmai napunkat tartottuk, 2009. november 4-én. Mi nagyon jól éreztük magunkat Veletek, ezúton köszönjük a sok pozitív visszajelzést, melyek alapján őszintén reméljük, hogy valódi tartalmat adhattunk a rendezvénynek, mely mindannyiunk számára hasznos volt, és hasznát tudjátok venni a mindennapokban.

  II. EcoSoftWare szakmai nap


GOP-2009-2.2.3. Vállalati folyamatmenedzsment

és e-kereskedelem komplex támogatása

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, jelenleg is futó pályázattal, akár az EcoGate (Ecogate Light), EcoWeb moduljaink bevezetéséhez is lehet támogatást nyerni.
A pályázati dokumentációk, mellékletek a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség webhelyén érhetők el.
A pályázati anyaghoz szükséges árajánlattal szívesen állunk rendelkezésükre.

A pályázat beadásának határideje: 2009. december 30.


II. EcoSoftWare szakmai nap

Térítésmentes részvételi lehetőség!

Idén június 10.-én több mint 70 ügyfélszolgálatos, cégvezető tisztelt meg bennünket jelenlétével az I. szakmai napunkon. Már júniusban jeleztük, szeretnénk hagyományt teremteni rendezvényünkkel, betartva ezt az ígéretünket tisztelettel meghívjuk Önöket /Benneteket

2009. november 4.-én megrendezésre kerülő II. szakmai napunkra

Helyszín: Hotel Classic, 1118 Budapest, Zólyomi u. 6. (változatlan)
Időtartam: 10 órától 16-17 óráig a kérdések mennyiségétől függően, ebéd 13-14 óra között.

Tervezett tematika:
• új fejlesztések bemutatása
• Ügyfélkapu egy érintésnyire - EcoGate Light
• rövidtávú fejlesztési elképzeléseink
• programhasználati praktikák
• kérdések – válaszok

Részvételi szándékotokat kérjük, 2009. október 20-ig jelezzétek, létszám megjelölésével.


VII. Kábelkonferencia és Kiállítás

2009 szeptember 28-30. - Tihany

  VII. Kábelkonferencia és Kiállítás

Az idén hetedik alkalommal megrendezésre került őszi kiállítás kíváló alkalom volt számunkra, hogy bemutassuk Önöknek legújabb fejlesztéseinket, vázolhassuk terveinket.

KábelTV szoftvercsaládunk kielégíti több mint 250 ügyfelünk jelenlegi igényét, azon dolgozunk, hogy Önt továbbra is megelégedett felhasználóink között tudjuk, vagy megísmertetve Önnel a programjaink nyújtotta széles funkcionalitást, új ügyfelünkként köszönthessük.

 


 

ECOMAIL - ütemezhető listakészítés

és küldés e-mailben

Egy friss fejlesztésünk eredményeképpen egy már régóta vágyott lehetőséggel szeretnénk kedveskedni:
Lehetővé vált, hogy a (Microsoft-os) adatbázisukban fellelhető adatok közül bármilyen összetételű listát készítessünk (akár egy előre megadott időszakról), előre megadható időzítéssel. Az elkészült lista automatikusan Excel fájlba mentődik, majd kiküldésre kerül előre megadható e-mail címekre. Így rendkívül egyszerűen kezelhető például adott időszak elintézetlen munkalapjainak listája, az Ügyfélnyilvántartó Rendszerünk, vagy bármilyen távoli kapcsolat alkalmazása nélkül. Rendszertámogatási szolgáltatással rendelkező partnereink – mint minden fejlesztésünkhöz – automatikusan, külön költség megfizetése nélkül hozzájutnak.

További részletekért itt érdeklődhet.