EcoDigi digitális dekódervezérlő interface

Rendszerünkből megvalósítható a digitális dekóderek közvetlen megvezérlése is, akár egyszerre más-más gyártótól származó dekóder egyidejű alkalmazásával. Elkészítettük a vezérléshez szükséges (ügyfeleinknek kiadandó) eszközök (dekóderek, kártyák) logisztikai nyilvántartását, és létrehoztunk két törzset (dekóderek, kártyák), mely az eszközökről tartalmazzák a szükséges információkat. Ezekbe a törzsekbe kell beforgatni a szállítótól kapott eszközöket (esetleg kapott fájl alapján, vagy vonalkód olvasó segítségével). Az ügyfél szerződésénél megteremtettük egy vagy több eszköz nyilvántartásának időben naplózott lehetőségét, valamint az ezeken az eszközökön nyújtani kívánt szolgáltatások rögzítését is. Megoldottuk, hogy – a kialakított marketing konstrukció figyelembevételével – esetleg több eszköz esetén is egy műsordíjat számoljon fel a program az ügyfélnek, valamint eszközönként megteremtettük az esetleges bérleti díj nyilvántartásának és felszámításának lehetőségét, sőt az eszköz kihelyezésével kapcsolatos értékesítést, vagy óvadék felszámítást. A rendszerben lehetőség van az eszközök csoportos vezérlésére is, ennek legjellemzőbb példája, amikor bizonyos tartozást meghaladó ügyfelek szolgáltatásait csoportosan korlátozni kell. A megfelelő vezérlési parancsok kiadásához pedig elkészítettük azt az interface-t, mely az Ügyfélnyilvántartónk és a dekódervezérlő rendszer közötti kommunikációt végzi.

Önök tehát a már jól megszokott, és megismert felületről lesznek képesek vezérelni az ügyfeleikhez kihelyezett digitális dekódereket, az eszközökön nyújtott digitális szolgáltatást.

Jelenleg a következő típusú digitális dekóderek vezérlése megoldott rendszerünkből:

 • Conax
  • gyári Conax
  • Porion
  • DigiHead-Inca
  • DigiHead-HFC saját
 • CryptoWorks
 • Irdeto
 • TotalCrypt
 • Motorola
 • Nagra

Amennyiben több vezérlő rendszert (multicrypt) kívánnak rendszerünkből vezérelni, vezérlőként külön szerződés megkötése szükséges.

A szolgáltatások üzembiztossága érdekében szükség van a dekódervezérlést érintő rendszertámogatási szolgáltatásunk igénybevételére. A dekódervezérlő interface-ek jogdíja az alábbiak szerint alakul:

A Jogdíjak:

az alaprendszerre: 120.000.- Ft  + Áfa
a további terminálokra: 15.000.- Ft  + Áfa/terminál

A rendszer elindítását rendszerintegrációs tevékenység előzi meg, díja: 100.000.- Ft + Áfa

A rendszertámogatási szolgáltatás díja:

1-500 szolgáltatást igénybevevő ügyfélig: 25.000.- Ft  + Áfa/hó         
501-1.000 szolgáltatást igénybevevő ügyfélig: 30.000.- Ft  + Áfa/hó
1.001-2.500 szolgáltatást igénybevevő ügyfélig: 35.000.- Ft  + Áfa/hó
2.501-5.000 szolgáltatást igénybevevő ügyfélig: 50.000.- Ft  + Áfa/hó
5.001-10.000 szolgáltatást igénybevevő ügyfélig: 80.000.- Ft  + Áfa/hó
10.000 ügyfél fölött: 8.- Ft  + Áfa/hó/ügyfél

Az ügyfélnyilvántartó rendszerben végrehajtott fejlesztéseinkhez – ha még nem rendelkeznek friss verzióval - a rendszer frissítésével juthatnak hozzá. A bevezetéshez szükséges az Ügyfélnyilvántartó alaprendszert érintő rendszertámogatási szolgáltatásunkat igénybe venni, melyről bővebben itt olvashatnak.