EcoSoNet

az Internet vezérlő modul

KábelTV szoftver - Internet vezérlő modul Az EcoSoNet lehetővé teszi az Önök számára azt, hogy ne kelljen egy külön felületen, dupla nyilvántartással az Internetes szolgáltatás adatait rögzíteni, hanem közvetlenül az EcoSoft-os ügyfélnyilvántartó rendszerben lehet minden ezzel kapcsolatos információt bevinni. Egy külön, általunk írt program figyeli az összes Internettel kapcsolatos változást, és egy speciális interface-en keresztül juttatja ezeket az adatokat az Internet vezérlő rendszerhez. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a Kábelkon Kft Nemesis Internet vezérlő rendszerével és az InCa Információtechnológiai Kft INCA Internetvezérlő rendszerével az EcoSoNet több partnerünknél régóta eredményesen üzemel. Ez a lehetőség azok számára is adott, akik más Internet vezérlő rendszerrel irányítják a szolgáltatás működését, mivel interface-ünk nyílt, azaz más rendszer is képes lehet az EcoSoft-os ügyfélnyilvántartó rendszerben rögzített adatok fogadására. Ilyen megoldásban is több partnerünk élvezi a modul által nyújtott kényelmet és biztonságot.

Mi kell ehhez? Rendelkezniük kell az EcoSoft-os ügyfélnyilvántartó rendszer friss verziójával, ami illeszthető az Internetes interface-ünkkel (EcoSoNet), és meg kell vásárolniuk az EcoSoNet-et, a megfelelő terminálszámra.

Az EcoSoNet modul hozzáférése, a modul ára:

az első terminálra: 165.000.- Ft + Áfa
a többi gépre terminálonként: 39.000.- Ft + Áfa

A vásárláson kívül a rendszer bevezetéséhez szükség van rendszertámogatási szolgáltatásunkra annak érdekében, hogy a rendszer bevezetése és összehangolása az Internet vezérlő rendszerrel zökkenőmentes legyen, mely által megfinanszírozzák a szolgáltatás esetleges problémáinak hibaelhárításának díját is a szolgáltatás teljes ideje alatt.

A rendszertámogatási szolgáltatással mind a modul, mind az alaprendszer folyamatos frissítését megkapják, mely alatt nem csak a gazdasági szabályozó változások miatt készült frissítéseket értjük, hanem a többi kábeltévé operátor által kitalált fejlesztést is. Az Önök által kért kisebb rendszermódosításokat is ingyenesen elvégezzük.

Az Internet vezérlő modul (EcoSoNet) rendszertámogatási szolgáltatásának havi díja:

az első terminálra: 9.900.- Ft  + Áfa/hó
további terminálokra: 2.900.- Ft  + Áfa/terminál/hó

További részletekért keressen minket elérhetőségeinken