EcoWeb

Webes viszonteladói modul

  • Ecoweb viszonteladói szerelő modul Az EcoWeb azon kábeltv szolgáltatók részére készült, akik az EcoSoft Kft "Ügyfélnyilvántartó Szoftver Kábeltv Társaságoknak" teljes verziójú rendszerével rendelkeznek, és "külsős" ügynökökkel, műszakos kollégákkal állnak kapcsolatban. Ők az interneten keresztül bárhonnan, bármikor, dolgozhatnak a nekik készült web-es felületen. A modul az EcoSoft-os ügyfélnyilvántartó rendszer adatbázisához kapcsolódik. A már megszokott felületen van lehetőségünk az internetes felületről érkező adatok kezelésére.
  • A kábeltv szolgáltatóval szerződésben álló felhasználók, a szolgáltatótól kapott név és jelszó segítségével jelentkezhetnek be a web-es felületre.
  • A program menüpontjai, a hozzáférési felületek elkülönülnek a belépő neve, jelszava alapján többféle munka elvégzésének lehetősége szerint. Például, megteremthetjük annak lehetőségét, hogy ügynökök ne férjenek hozzá munkalapokhoz, illetve műszakosok ne vihessenek fel szerződéseket, míg a web adminisztrátori jogkörrel munkalapokat oszthatunk ki.
  • Az oldalak használatakor a program több különböző segítséggel igyekszik megkönnyíteni a felhasználó munkáját. Így például a lehetséges műveletek elvégzése mellett különböző gyorslinkek állnak a rendelkezésre, melyek használatával könnyen lépkedni lehet az egymáshoz kötődő funkciók között.
  • A web-es felületen lehetőség nyílhat új szerződés, új szolgáltatási igény, munkalap felvitelére, vagy korábbi szerződés, munkalap keresésére, szerződések módosítására. Meglévő ügyfelek szolgáltatási igényeit is itt rögzíthetik fel az ügynökök. A szerződések, munkalapok nyomtatására is lehetőség nyílik itt.
  • Szerződés felvitelekor az ügynök a szolgáltató által megadott települések, és az ott elérhető szolgáltatások közül választhat. Így nem fordulhat elő semmilyen keveredés az ügynökök területei között.
  • Az elmentett szerződés megjelenik a szolgáltatást nyújtó cég adatbázisában. A szolgáltatásra vonatkozó rész igényként fog megjelenni, sem a szolgáltatás, sem a számlázási mechanizmus nem indul el automatikusan.
  • Természetesen a jogok, státuszok, engedélyek variálhatók. Így az adminisztrátoroknak, ügynököknek, műszakos kollégáknak a kábeltv szolgáltató bizonyos funkciókat letilthat, míg másoknak plusz jogokat adhat, illetve egy felhasználóhoz több felhasználói jogot is hozzárendelhet.

 

Az EcoWeb SB "Sales Basic" modul hozzáférése egy egyszeri használati jog megfizetéséből, és a hozzá kapcsolódó rendszer felügyeleti - szolgáltatás finanszírozásából áll.
A rendszer költsége így: 994.000.- Ft + Áfa/ fizikai processzor jogdíjból, valamint 54.000.- Ft + Áfa/hó rendszer felügyeleti díjból tevődik össze.

 

Reméljük az EcoWeb felkeltette érdeklődésüket, és ezzel a modullal is megkönnyíthetjük munkájukat.
További részletekért keressen minket elérhetőségeinken