Anyagnyilvántartó és raktárkezelő Rendszer

 

Kábeltv szoftver raktári modul Partnereink igényeit figyelembe véve, elkészítettük az Anyagnyilvántartó és Raktárkezelő modult, mely a Kábeltelevíziós Ügyfélnyilvántartó Rendszerünk szerves részeként használható. Használata egyszerű, hiszen a már megszokott környezetben, megismert működéssel lehet vele elvégezni a feladatokat.

Mit tud a rendszer? Lássunk néhány funkciót (természetesen a teljesség igénye nélkül), melyet ez a modul tartalmaz.

  • Anyagok és szolgáltatások nyilvántartása. Itt rögzíthetjük az anyagokhoz tartozó mennyiségi egységet, mennyiséget, beszerzési, eladási árakat, és automatikusan képződik a nyilvántartási ár (súlyozott beszerzési ár képzésének módszerével). Megadhatunk minimum készletet is, aminek esetleges túllépésére a program figyelmeztet, így erre sem kell majd külön odafigyelnünk. A szolgáltatások esetén természetesen a műszaki kollégák által végzett munka értendő, amivel hatékonyságukat kísérhetjük figyelemmel.
  • Anyagmozgások nyilvántartásával tudjuk nyomon követni beszerzéseinket (szállítók nyilvántartása) és raktárközi mozgásainkat (szerelőnek történő anyagkiadás, selejtezés…), ez utóbbit akár dokumentálni is tudjuk.
  • Talán az egyik legfontosabb feladat: a munkalapokhoz kötődő anyagfelhasználás rögzítése, mellyel alátámaszthatjuk kimenő számláinkat vevőink felé, valamint ezek elemzésével mutatja meg a program egy-egy projekt költségeit is.
  • A már megszokott listázási lehetőségekkel: raktárak, analitikák, anyagok, projektek, munkaterületek stb. szerinti tetszőleges összesítéseket, kimutatásokat kapunk. Felgyűjthetjük a minimum készlet alá esett termékeket, sőt, megnézhetjük ezek utolsó beszerzési forrásait is.
  • "Detektív" teljes raktárkészlet figyelés, akár műszakosonként is. Nyomon követhető az anyag összes mozgása: kinek adtuk ki / lépésről lépésre megtekinthetjük milyen utat járt be / ha valahol hiba csúszott a folyamatba, hol történt ez.
  • Természetesen nem lenne teljes a rendszer leltározási funkciók nélkül. Nyomtathatunk leltárlistát, felrögzíthetjük a tényleges készletet, majd egy gomb megnyomásával aktualizálhatjuk raktárkészletünket a valós értékekre (leltárhiány, leltártöbblet). Lehetőségünk van készletzárásra is.

Kábeltv szoftver raktári modul Az Anyagnyilvántartó és Raktárkezelő modul bevezetésének alapfeltétele, hogy rendelkezzenek az alaprendszer legfrissebb verziójával, illetve annak rendszerkövetési és rendszertámogatási szolgáltatásával.
A modul költsége két részből tevődik össze, egy egyszeri licensz díjból és a modulhoz kapcsolódó rendszerkövetési, karbantartási szolgáltatás havi díjából.

Anyagnyilvántartó és Raktárkezelő modul használatának egyszeri licensz díja:

az első terminálra: 162.000.- Ft  + Áfa
a további terminálokra: 35.000.- Ft  + Áfa/terminál

Az anyagnyilvántartó és Raktárkezelő modulhoz kapcsolódó rendszerkövetési és karbantartási szolgáltatás havi díja

az első terminálra: 17.500.- Ft  + Áfa/hó
a további terminálokra: 4.300.- Ft  + Áfa/hó/terminál

Amennyiben rendszerünk felkeltette érdeklődését, keressen meg bennünket elérhetőségeinken